Beauty

Essence zegt ‘hello autumn’!

essence hello autumn

De herfst vraagt om andere make-up kleuren dan de zomer. Maar dat deze helemaal niet somber hoeven te zijn bewijst essence met ‘hello autumn’.

Het is een mooie traditie: iedere paar maanden vind je in de essence schappen bij Kruidvat en Trekpleister een nieuwe limited edition. Tijdelijk te koop, perfect passend bij het seizoen, en altijd erg populair. Met de herfst in aankomst is de nieuwe limited edition daar natuurlijk op afgestemd.

‘Hello autumn’, zo heet de lijn die van september tot half oktober te koop is. De kleuren roepen direct het gevoel op van de herfst: veel bruin en groen, maar zeker niet op een sombere manier.

Wij bekeken alvast het leuke eyeshadow palette (in twee varianten verkrijgbaar). Hierop vind je zes mooie kleurtjes, die perfect bij elkaar passen. Op het palette lijken ze iets donkerder dan op je huid. Wij probeerden de lichtste variant, ‘walk in the park’, met mooie glanzende tinten die lopen van licht beige tot donker bruin. Perfect onderling te combineren, essence geeft op de achterzijde nog wat tips hoe je het best te werk kunt gaan.

Het kleurverschil tussen de verschillende kleurtjes is subtiel, waardoor je op je ogen heel precies een mooi kleurverloop kunt creëren. Jammer is dat er zes kleurtjes in een doosje zitten, en de applicator maar vier zijdes heeft. Maar ja, een goede kwastenset is als je graag experimenteert met make-up toch een must, en tegenwoordig ook prima betaalbaar. Het leuke palette kost €3,89.

essencehelloautumn2

Maar er is natuurlijk meer! Essence gaat altijd zeer compleet te werk, en deze collectie bevat dan ook een eyebrow set (in twee varianten), eye pencil (groen of bruin), lip cream (twee varianten), colour adapting powder blush (niet op de foto), multi colour powder (in prachtige herfsttinten, een lust voor het oog!), thermo nail polish (in vier varianten, verandert van nuance door de temperatuur) en een bijpassend setje haar elastiekjes. Wees er snel bij, want zeker de opvallendste producten zijn zeer gewild! Verkoopprijzen lopen van €1,59 tot €3,89.