Beauty

Essence geeft je een winter glow!

essence winter glow

Last van een nieuwjaarsdipje? Niet nodig! Er ligt een nieuwe limited edition van essence in de winkels, winter glow, en die laat je direct weer stralen!

essence winter glow

De producten lijken regelrecht uit ‘Frozen’ te komen, zo heerlijk winters sprankelend zijn ze. Wat nou donkere dagen en ijzige kou, de winter is heerlijk!

In de essence winter glow collectie vind je producten en kleuren die echt passen bij deze tijd van het jaar. Onze favoriet? De heerlijke ‘intensive care hand butter’, een heerlijke pot met een rijke ‘boter’ voorzien van een betoverende, zachte geur. Ideaal om je handen zelfs in de kou in topconditie te houden.

essence winter glow

Winterse kleuren

Ook de make-up producten van deze limited edition mogen er zijn. We zijn dol op de cushion powder blush, speciaal voor de momenten waarop je even geen rode wangen van de kou hebt, en toch die blos wilt. Ook fijn: de cushion powder lipstick, die je lippen kleurt en een zachte poederige look geeft.

Alle producten zijn alleen in januari te koop, en op is op. Zorg dus dat je er snel bij bent, om de lieve prijsjes (van €1,39 tot €3,59) hoef je het niet te laten!