Beauty

essence Velvet Stick, Glossy Stick en Prettifying Lip Oil

essence prettifying lip oil velvet stick glossy stick

Zin in een lekkere budget beauty aankoop? Eentje in de categorie ‘weinig betalen, veel plezier’. Ren dan snel naar Kruidvat of Trekpleister!

Er zijn namelijk heerlijke nieuwe essence producten te koop voor je lippen: Glossy Stick, Velvet Stick en Prettifying Lip Oil. En die kosten maar €1,99 per stuk!

essence Velvet Stick / Glossy Stick

Deze fijne ‘potloden’ van essence zijn er in totaal 10 kleuren: 5 daarvan zijn Glossy, de andere 5 Velvet. Omdat je de ene dag kiest voor een mooie, matte en dekkende kleur, terwijl je op andere dagen wel wat glans kunt gebruiken.

Wat de Sticks met elkaar gemeen hebben is het gebruiksgemak: met hun goede punt brengen ze makkelijk en precies aan, terwijl de verpakking je direct laat zien welke kleur je te pakken hebt. De ideale budgetlipstick voor iedere gelegenheid!

essence prettifying lip oil glossy stick velvet stick

essence prettifying lip oil

Olie is de beste ontdekking in beautyland van de laatste paar jaren, en lijkt zijn plekje definitief gevonden te hebben. Ook bij droge lippen is het ideaal, zeker als er ook een mooi, subtiel kleurtje aan zit. Dat doen ze goed bij essence, hun nieuwe Prettifying Lip Oil is heerlijk zacht en verzorgend voor je lippen, en door de keuze uit drie tinten (roze, rood of abrikoos) kun je hem ook meteen gebruiken om je lippen van een licht kleurtje te voorzien.

Handiger in gebruik dan een lipbalm in een potje, en met een mooiere glans dan een stick. En met €1,99 ook nog eens erg fijn geprijsd: wij hebben hem al in onze handtas zitten!