Beauty

essence SUMMER days & nights

essence SUMMER days & nights

Het is zomer! Zoals altijd komt essence met producten die hier perfect bij passen en dit jaar zijn deze wel érg mooi!

essence SUMMER days & nights

Budgetmerk essence verrast ons een aantal keer per jaar met een nieuwe Trend Edition, vol producten die precies passen bij die tijd van het jaar. Ook deze zomer is dat weer perfect gelukt, van half augustus tot eind september liggen (zolang de voorraad strekt) prachtige zomerse producten in de schappen. Let op: alleen bij Etos!

essence SUMMER days & nights

De lijn bestaat uit een aantal producten die perfect passen bij de zomer en jouw zongebruinde huid. De echte eyecatchers zijn twee palettes die je ook als de zomer al lang achter de rug is zal willen blijven gebruiken. En de prijzen, die zijn zoals je van essence gewend bent weer lekker laag: voor het goedkoopste product in deze tijdelijke lijn betaal je €1,99 (gouden body jewellery tattoos), het duurste kost je €9,99 (glow bar highlighter palette).

Mooie palettes

Zoals gezegd, het meest in het oog springend zijn de twee palettes die je in deze lijn vindt. Om te beginnen het eyeshadow palette (€7,99). Een lekker groot palette, dat veel langer dan 1 zomer meegaat, vol kleurtjes die bij iedereen passen. Er zijn echte knalkleuren, zoals het opvallende turkoois, een echte zomerkleur, maar ook meer warme tinten. Of je nu houdt van subtiel of opvallend, alles kan met dit palette. Er zijn zowel matte, metallic als glinsterende tinten, zodat je flink kunt experimenteren om de perfecte zomerlook op je ogen te creëren. Voor een palette in deze prijsrange zijn de kleuren opvallend goed en kleurecht, aanrader dus!

essence SUMMER days & nights

Het tweede palette is de eerdergenoemde glow bar highlighter palette (€9,99). Zeker in de zomer, als je gezicht wat gebruind is, kun je met een highlighter heel mooi accenten leggen. Dit grote palette heeft vijf warme tinten, de ene wat subtieler dan de ander. Met een waaierkwast breng je gemakkelijk de highlighter op je gezicht of zelfs op je lichaam aan. Natuurlijk kun je ook je vingers gebruiken, als je voor een wat intenser resultaat kiest. Tip: begin altijd voorzichtig met aanbrengen. De highlighters zijn goed gepigmenteerd en een aantal tinten glittert behoorlijk, dus je hebt niet veel nodig voor een mooi resultaat.