Beauty

Essence sheer & shine lipstick

essence sheer & shine lipstick

Houd je van het luxe gevoel van een lipstick, maar ben je niet zo van de uitgesproken kleuren? Dan moet je, net als wij, essence sheer & shine lipstick eens proberen.

essence sheer & shine lipstick

De nieuwe essence sheer & shine lipstick is er in 12 tinten, die er op de stick gekleurder uitzien dan op je lippen. En dat is ook precies de bedoeling, want de kleur moet vooral subtiel zijn.

Toch is er wel degelijk verschil tussen alle tinten, waarbij het resultaat ook nog eens afhangt van de natuurlijke kleur van je lippen. Voor een natuurlijke look kies je een tint die dichtbij de kleur van je lippen ligt, wil je extra naturel overkomen dan kies je voor een nude tint, en voor iets meer kleur kies je voor de donkerst gekleurde varianten.

essence sheer & shine lipstick

Bij de meeste tinten geeft 1 laagje vooral glans, met een pietsie kleur. Breng je 2 laagjes aan, dan komt de kleur wat meer naar boven. Maar net wat je zelf wilt dus. Kun je niet kiezen tussen al die leuke kleurtjes, die (en dat vinden we handig!) een dop hebben in dezelfde tint als hun inhoud? Dan koop je er gewoon meerdere, met een prijs van €1,99 is kiezen niet nodig!