Beauty

De secret party van essence

essence secret party

Ben jij klaar voor een zomers feestje? De nieuwe limited edition van essence heet #secret party en is naast feestelijk ook lekker zomers.

#secret party

Dat essence een trendy merk is bewijst de naam van deze nieuwe limited edition producten wel: niet eerder kwamen we een naam tegen met een hashtag. De #secret party producten liggen van juni t/m half juli zolang de voorraad strekt in de winkels.

De collectie bestaat uit snoeperige kleurtjes oogschaduw, een lekkere roze blush, tropische kleurtjes nagellak een mooie bronzer en allerlei leuke extraatjes. Zo is er een verfrissende body spray met een licht geurtje, fijn om even af te koelen en direct weer lekker te ruiken. Ook mooi is de kabuki brush, onmisbaar om je gezicht snel te poederen. Past prima bij de bronzing powder, maar ook andere soorten poeder of blush breng je er snel mee aan. Dankzij het tropische design ook heerlijk om als de herfst weer valt te blijven gebruiken, je wordt er direct vrolijk van!

Al je nieuwe make-up spulletjes, of gewoon de dingen die je mee wilt nemen op vakantie, stop je in de cosmetic bag. Dit transparante tasje met opvallende roze rits zorgt ervoor dat je make-up netjes bij elkaar blijft, zonder dat je steeds hoeft te graven waar je favoriete lipstick nou is gebleven. De laatste extra, die niks met make-up te maken heeft, zijn de drink markers. Heel handig: deze siliconen stickers plak je tijdens een feestje of op het terras op jouw glas, zodat je daarna niet hoeft te twijfelen welke ook alweer van jou was.

essence secret party bronzing powder

#secret party bronzing powder

We bekeken de bronzing powder zelf uitgebreid, een bronzing powder is als je het ons vraagt namelijk een onmisbaar product in de zomer. Het geeft je gebruinde huid nog wat meer zomerse gloed, en laat hem stralen. Je gebruikt hem op je gezicht, maar ook je decolleté, schouders en benen mag je er best even lichtjes mee bepoederen.

Deze bronzing powder van essence doet alles goed. Om te beginnen is er het leuke teenslipper dessin, dat je direct in zomerse sferen brengt. Die teenslippers barsten van de glitters, voor mooie highlights, terwijl de rest van het poeder redelijk mat is (voor die momenten dat je even niet wilt schitteren). Daarnaast is hij met €3,59 ook nog eens hartstikke betaalbaar. Snel naar Kruidvat of Trekpleister dus, want deze beauty vliegt vast en zeker snel de deur uit.