Beauty

Bijzondere effecten op je nagels met essence

essence nail art

Misschien heb je ze al gespot in de essence schappen van Kruidvat en Trekpleister: bijzondere nieuwe nagellakjes van essence. Wij probeerden ze uit.

essence effect nail polish

De essence effect nail polish lijn was er al een tijdje, maar sinds kort zijn daar zes nieuwe varianten aan toegevoegd. Denk aan vloeibare folies en nude dots. Meest in het oog springend vinden wij echter de latex mat introductie!

Je hebt zwart en je hebt, nou ja, zwart. Het zwart van de nieuwe zwarte latex nagellak van essence, dat is het zwart dat je op je nagels wilt hebben. Diep, diep zwart, met een mooie matte finish (glanzende zwarte nagels vinden we een beetje creepy). Een echt statement, waarmee je een outfit in één klap helemaal af maakt.

Essence effect nail polish is er, met de zes nieuwe varianten die onlangs werden geïntroduceerd, nu in achttien variaties, voor slechts 1,99 per stuk. Heerlijk om je creativiteit de vrije loop te laten!

essence nail art

Ook aan de nail art lijn van essence werden nieuwe producten toegevoegd. Wij bekeken de satin matt top coat, een prachtige top coat die je gekleurde nagels een zijdematte finish geeft. Niet zo mat als de topcoats die we eerder zagen, wel mat genoeg om de glans van je nagellak te halen als je meer gaat voor een trendy, nonchalante look.

Ook erg leuk is de pastel ombré top coat. Het werkt heel simpel. Je lakt je nagels met een kleurtje (liefst zo donker mogelijk, voor het beste effect) en gaat vervolgens met de topcoat aan de slag. Je duim laat je met rust, op je wijsvinger breng je 1 laagje aan, je middelvinger krijgt er 2, je ringvinger 3 en je pink tenslotte 4. Zie je het kleurverloop? Van donker naar steeds lichter! Leuk verzonnen, en perfect als je eens wat anders wilt met je nagellak.

Beide essence nail art top coats kosten €1,99 per stuk.