Beauty

Essence the gel nailpolish

Essence the gel nailpolish

Het is een niet te missen trend: nagellak met een speciale basecoat en gel finish, die veel langer houdt dan normale nagellak. Essence the gel nailpolish is nieuw en betaalbaar!

Essence the gel nailpolish

Ieder merk pakt het op zijn eigen manier aan, maar de basis blijft grofweg hetzelfde. Ook essence begint op die manier, met een speciale basecoat die de basis legt voor de verdere behandeling. Daaroverheen breng je de gekleurde ‘the gel nail polish’ aan, een nieuwe lijn met 46 kleuren die speciaal voor dit doel werd samengesteld.

Leuk aan deze lijn is dat er niet alleen héél veel kleurtjes in zitten, maar dat er ook aan opvallende effecten is gedacht. Zo zagen we een ‘jelly’ variant, eentje met satijnglans of zelfs een ‘olielaagje’. Je kunt dus echt alle kanten op.

De finishing touch is de speciale the gel nail polish top coat, die het geheel een flink aantal dagen piekfijn laat glanzen en op zijn plek laat zitten. Hoe lang het precies goed gaat, dat hangt ervan af wat je met je handen doet, maar dat de houdbaarheid beter is dan bij normale nagellak, dat durven we wel te stellen.

Essence the gel nailpolish

Geen echte gel

De naam zorgt er misschien voor dat je even op het verkeerde been wordt gezet, maar essence the gel nailpolish heeft niks te maken met echte gelmanicures, waarvoor je UV lampen nodig hebt, en die je alleen door te vijlen of eindeloos te weken kunt verwijderen. De lakjes zijn, met de basecoat en de topcoat erbij, wat dikker, waardoor je nagels er wel uitzien alsof er gel op zit, maar het is en blijft nagellak. Fijn voordeel daarvan is dat je het geheel gewoon met een normale remover kunt verwijderen.

Essence the gel nail polish is goedkoper dan menig normaal nagellakje van andere merken. Voor de base coat en de top coat betaal je €2,59 per stuk, de gekleurde the gel nail polish kost €1,69.