Beauty

essence Forbidden Volume: mascara en topcoat

essence Forbidden Volume mascara topcoat

Opvallend nieuws van essence dit voorjaar: zij introduceren niet alleen nieuwe mascara’s, maar ook een heuse topcoat voor over de mascara heen.

Is dat nou echt nodig? En kan een mascara van een budgetmerk als essence zich meten met duurdere varianten? Wij zochten het voor je uit.

essence Forbidden Volume

Onder de naam Forbidden Volume introduceerde essence onlangs twee nieuwe mascara’s: een reguliere, en een ‘rebel’ variant, voor nog meer volume. Wij kozen de reguliere, en kunnen je zeggen: niks mis mee! Stevig, maar niet overdreven dik borsteltje, waarmee je makkelijk al je wimpers bereikt zonder klontjes. In zijn prijsklasse (deze mascara kost slechts €2,99!) een topper, die zich ook nog eens kan meten met heel wat duurdere merken.

essence Forbidden Volume mascara topcoat

essence Forbidden Volume False Lash Mascara Topcoat

Een topcoat over je nagellak, dat kennen we. Maar een topcoat over je mascara… is dat nou echt nodig? Nee, laten we eerlijk zijn, je overleeft het ook wel zonder. Maar handig vinden we het wel!

Gebruik je een vrij ‘dikke’ mascara, dan kan het vervelend zijn om hier meerdere laagjes van te gebruiken. Je wimpers worden dan al snel erg dik of plakken aan elkaar vast, en daar wordt niemand gelukkig van. Wil je je wimpers toch wat extra geven, dan gebruik je deze topcoat.

Je brengt hem aan over een willekeurige mascara, en kunt deze (zonder klontjes of veel te dikke wimpers) nog een beetje ‘boosten’. Dat komt door de zwarte vezeltjes, die zich aan je wimpers hechten. Deze lijken daardoor langer en voller, en dat wil iedereen!

Een ideaal product om, op momenten dat je extra wilt knallen, te gebruiken in combinatie met je favoriete mascara. Bij ons is het een blijvertje.