Beauty

Especially Escada Elixir

Op de topgeur Especially Escada verschenen al verschillende varianten. Ook de nieuwe Elixir mag er zijn, en wij vertellen je maar wat graag waarom.

Je kent vast wel het verschil tussen een lichte eau de toilette, en een wat intensere eau de parfum. Met deze Elixir doet Escada er nog een schepje bovenop. ‘Eau de parfum intense’, zo luidt de omschrijving op de verpakking. Daarmee zeggen zij geen woord teveel.

Especially Escada Elixir is duidelijk voortgekomen uit de originele geur, maar ook elementen uit de eveneens verkrijgbare Eau de Toilette, Delicate notes, uit deze range zijn erin opgenomen. Het resultaat is een geur met de vrolijkheid en speelsheid van de Eau de Toilette, en de intensiteit en vrouwelijkheid van de Eau de Parfum.

escadaelixir2

Fans van Especially Escada zullen als een blok vallen voor de Elixir. De rozen die de basis vormden voor de originele geur zijn in deze variant extra intens. De geur is wat zwaarder, maar zeker niet bedwelmend of too much. Intensiteit is niet altijd méér, je vindt het ook in de diepte van de geur, die oneindig lijkt.

Verkoopprijzen voor deze intense Eau de Parfum beginnen bij 48 euro, wij tippen hem alvast als cadeau-idee voor de feestdagen.