Beauty

Escada Turquoise Summer: de nieuwe limited edition

Escada Turquoise Summer

Sommige tradities moet je in ere houden. In parfumland is dat als je het ons vraagt de jaarlijkse, zomerse limited edition van Escada. Wij genieten dit jaar van Escada Turquoise Summer.

Escada Turquoise Summer

Er zijn geuren die je het hele jaar door kunt dragen, geuren die zich bij uitstek lenen voor de herfst en winter (vaak de wat zwaardere, warme geuren). En je hebt geuren die het woord ‘zomer’ zo’n beetje ademen. Tot die categorie behoren de al sinds 1993 jaarlijks terugkerende limited editions van Escada. Behoorlijk zoet, maar altijd stijlvol en op en top zomers.

Escada Turquoise Summer vormt daarop geen uitzondering. De geur is zeker als je hem de eerste keer vluchtig ruikt mierzoet te noemen, maar niet van het soort waar je hoofdpijn van krijgt. Nee, deze combinatie van aardbei, frambozen en zwarte bessen is aangevuld met vanille en sandelhout, en ruikt als een goede cocktail, een sorbet, hoe dan ook: als de zomer op zijn best!

Om blij van te worden

We weten best dat het nu nog geen zomer is, de lente is pas net begonnen. Maar toch ligt Escada Turquoise Summer al in de winkels, en gelukkig maar. Al sinds jaar en dag betekent de introductie van een nieuwe limited edition voor ons dat het nu echt niet lang meer gaat duren tot de zon zich laat zien, tot de koffers gepakt kunnen gaan worden. De komende periode bestaat uit voorpret, en dus spuiten we regelmatig een vleugje zomer op, om alvast in de stemming te komen.

Ook van de flacon en de verpakking worden we weer ouderwets blij. De flacon heeft de vorm zoals we deze kennen van de Escada zomerparfums, dit keer uitgevoerd in (hoe kan het, gezien de naam, ook anders) zacht turkooizen glas. Kijk je daar doorheen dan zie je een vlindermotief, en ook aan de hals is een vlindertje bevestigd. Deze kun je er trouwens afhalen, en als ring dragen. Of je draait hem om een knoop op je jasje heen, of gebruikt hem als elastiekje in je haar.

Op de flacon zien we het bekende Escada meisje weer terug, dit keer in een zee van bloemen en vlinders. Ook al zo lekker zomers!

Escada Turquoise Summer

Nog heel veel jaren graag!

Ieder jaar opnieuw weet Escada een zomerse geur neer te zetten, die net weer een beetje anders is dan het jaar ervoor. De blijheid, het ultieme zomerse gevoel komt ieder jaar terug, en dat maakt ons enthousiast. Wat een energie kan er in een flesje parfum zitten!

Escada Turquoise Summer is vanaf deze maand te koop. De prijzen voor de Eau de Parfum beginnen bij €39,- (30 ml), er is ook een bijpassende Body Lotion te koop.