Beauty

Escada Born in Paradise: de beste zomergeur

Escada Born in Paradise

Zin om alvast een voorproefje op de zomer te nemen? Duik dan snel onder in de nieuwe zomergeur van Escada, Born in Paradise!

Escada Born in Paradise

Het is een traditie waar we behoorlijk aan gehecht zijn: iedere zomer een nieuwe limited edition zomergeur van Escada. In flacons die ieder jaar dezelfde vorm hebben, maar qua kleur verschillen, net als de geur zelf. Voor de Escada fans, de verzamelaars of simpelweg alle liefhebbers van heerlijke geuren.

Want heerlijk, dat zijn ze, ieder jaar opnieuw. Dat zorgt voor hooggespannen verwachtingen, die met Born in Paradise ruimschoots worden waargemaakt. Want dit, dit heerlijke luchtje, is simpelweg de zomer in een flesje.

escadabornparadise2

Dat komt door het design van het doosje, de kleur van de flacon, doe je al zowat in de Tropen doen belanden. Maar dan de geur zelf… Denk cocktails, denk felgekleurde bloemen, denk prachtige stranden, azuurblauwe zee en het sappigste fruit. Voeg er een steamy vakantieliefde aan toe, en je hebt Born in Paradise!

We ruiken ananas, kokos, watermeloen, maar ook hout en muskus. Een vrolijk geheel, met zwoele ondertoon, puur genot. Op de zomer in Nederland moeten we nog even wachten, maar deze heerlijke geur roept wanneer je maar wilt dat gevoel dat alleen zon, zee en strand je tot voor kort konden direct op. Genieten! Verkoopprijzen beginnen bij €39,- voor deze Eau de Toilette.