Beauty Getest

Een natuurlijke Glossybox!

Iedere maand heeft de Glossybox een nieuw thema. Deze maand is er dat eentje naar ons hart: de producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten!

Zoals altijd wordt de Glossybox afgestemd op jouw voorkeuren, dus de inhoud kan iets verschillen. Wat voor iedereen hetzelfde is, is het kleine extraatje dat in de box verstopt zit: een zakje thee van Tea Forté, het favoriete theemerk van Oprah Winfrey. Leuk!

Verder vind je in de box van deze maand, die dit keer niet van glossy roze, maar ruw ongebleekt karton is gemaakt, producten van bekende merken met natuurlijke producten. Erg blij zijn we met de Lemony Flutter nagelriemcrème van Lush, omdat het zo’n heerlijk geurend én perfect werkend middeltje is. Het minipotje steek je gemakkelijk in je tas, zodat je het ieder moment van de dag bij de hand hebt.

Ook de 50 ml verpakking Body Butter van The Body Shop is meer dan welkom, en we durven te voorspellen dat alle Glossybox kopers die dit product nog niet kenden vanaf nu verslaafd zijn. Heerlijk romig en superverzorgend, één van onze favoriete verzorgingsproducten. De mini’s van Ahava en Origins gaan in de beautycase, handig voor op vakantie, terwijl we met de minerale Shimmer Eye Shadow van Da Vinci Cosmetics volop aan het experimenteren slaan. Want dit minerale poeder doet het, zoals de beschrijving al belooft, niet alleen goed op de ogen, maar zeker ook op de wangen. Meng je het met een transparante lipgloss, dan kleur je ook je lippen er prachtig mee.

Een mooie, goed gevulde Glossybox deze maand, vol nuttige producten. De mix tussen goed verkrijgbare en exclusievere producten bevalt ons prima! Meer informatie vind je op www.glossybox.nl.