Beauty

Je haar echt herstellen met Wella Professionals Fusion

Wella Professionals Fusion

Beschadigd, breekbaar haar. Het zal waarschijnlijk het grootste ‘haarprobleem’ zijn van tal van vrouwen, kijkend naar het aantal producten dat belooft hier wat aan te doen. Wella Professionals Fusion is een nieuwe lijn op dat gebied, wij probeerden hem uit.

Wella Professionals Fusion

De producten van Wella Professionals koop je bij de kapper, niet bij de drogist. Vaak zijn deze ‘kappersproducten’ duurder, maar ook stukken beter van kwaliteit: wij willen eerlijk gezegd niet anders.

Waar goedkope shampoos en andere producten die beloven je haar gladder en gezonder te maken vaak een laagje om je haar heen leggen, wat er op korte termijn voor zorgt dat je haar er gezonder uitziet, maar op lange termijn niks toevoegt, bevatten duurdere producten vaak ingrediënten die écht iets doen voor je haar.

In het geval van Wella Professionals Fusion gaat het om een fusie van zijde-aminozuren en gemicroniseerde lipiden. Juist ja. Hoe dan ook, het belooft het haar niet alleen te beschermen en gladder te maken, maar ook echt gezonder en beter beschermd tegen breken.

Wella Professionals Fusion

Werkt het?

Of een shampoo (en in dit geval ook een conditioner en masker) echt werkt, is vaak een kwestie van gevoel. Het valt lastig te meten of ons haar nu echt minder snel afbreekt en ‘gezonder’ is.

En dus vertellen we je wat ons gevoel zegt: dat het wel goed zit. De producten zijn prettig in gebruik, en laten (in tegenstelling tot veel goedkope merken) geen glad laagje achter op je haar, waardoor het weliswaar gezonder aanvoelt, maar ook met geen mogelijkheid in model te brengen valt. De shampoo maakt het haar goed schoon, zonder het haar uit te drogen. De conditioner en het masker zorgen voor een extra boost, en maken het haar goed kambaar, zonder het te verzwaren.

Heeft je haar een stevige helpende hand nodig, en heb je veel last van haarbreuk? Dan is Wella Professionals Fusion absoluut het proberen waard. Zeker nu de zomer op het punt van beginnen staat, en je haar het stevig voor de kiezen krijgt qua uitdrogen! Voor de shampoo betaal je €16,40, de conditioner kost €21,10 en het masker €22,30.