Beauty

Dr. van der Hoog Fresh Expression

Dr. van der Hoog Fresh Expression

Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven. Dat verschrikkelijke moment dat je in de spiegel je allereerste echte rimpel ontdekt. Dr. van der Hoog Fresh Expression biedt hulp!

Rimpels voorkomen valt niet te doen, bij het ouder worden van de huid verandert de samenstelling en elasticiteit nu eenmaal. De huid heeft meer moeite zich te herstellen, en de stevigheid neemt af. Op plekken waar je huidt zich regelmatig ‘samenvouwt’, rond je ogen bijvoorbeeld (zeker als je lachend door het leven gaat!) ontstaan rimpeltjes.

Niks mis mee, hoort erbij, staat zelfs charmant. Maar laten we voorkomen dat het diepe groeven worden, en de tand des tijds in moordend tempo toeslaat. De gulden regel: zodra je je eerste rimpel denkt te zien, smeren! Smeren, smeren, smeren, alles om de huid soepel te houden en te helpen herstellen. Maar dan wel met producten die bij jouw huid passen.

Dr. van der Hoog Fresh Expression

Gelukkig hebben steeds meer verzorgingsmerken een lijn speciaal voor de eerste rimpeltjes. Dr. van der Hoog heeft de Fresh Expression lijn, een betaalbare lijn met op elkaar afgestemde producten speciaal voor deze ‘fase’. Met een goede dagcrème en nachtcrème, allebei vol vitamines, mineralen en essentiële vetzuren die je huid in topconditie houden. Ook niet onbelangrijk: de dagcrème bevat een zonnefilter SPF15, voldoende om op een normale dag de schadelijke werking van de zon tegen te gaan. Wist je dat deze heel wat schade aan kan richten als je niet oplet?

Speciaal voor de plek waar de eerste rimpels meestal opduiken is er een oogcrème, mild en extra verzorgend. Prima om iedere ochtend te gebruiken, na een tijdje ga je absoluut resultaat zien. Heb je al last van kleine pigmentvlekjes is nu ook het moment aangebroken om daar mee aan de slag te gaan, voor je straks onder de ouderdomsvlekjes zit. Daar is de Anti-Pigmentcrème voor, die het overigens ook goed op littekens doet. Maakt vervelende vlekjes minder zichtbaar, heel fijn! Voor wat extra verwennerij is er tenslotte nog het Fresh Expression masker, om even mee te ontspannen en je huid een boost te geven.

Moraal van dit verhaal? Eerste rimpels zijn geen reden voor stress. Wél om aan de slag te gaan, en eens echt werk te gaan maken van je dagelijkse huidverzorging.