Beauty Favourites Featured

Dr.Hauschka Summer Impressions

Dr.Hauschka verrast ons dit voorjaar met een aantal prachtige make-up producten, onderverdeeld in twee series: Cool Breeze en Warm Breeze.

Cool Breeze staat voor koele kleuren, die je vooral goed staan als je qua huid wat lichter bent en zilver je beter staat dan goud. In het Palet Cool Breeze (30,50 euro) vind je 3 kleuren oogschaduw, waarbij Aqua de meest opvallende is, een Kajal Eyeliner (eveneens in Aqua) en twee kleuren Lip Colour. Het palet is mooi uitgevoerd met een grote spiegel, en is door de goed bij elkaar passende kleuren een perfecte basis voor je zomer make-up. Mooi zijn ook de bijpassende Bronzing Fluid Beige (17,50 euro) en Powder Duo Cool Breeze (24,50 euro). Deze zorgen achtereenvolgens voor een zonnige gloed en zomerse accenten in je gezicht, om je zomerlook helemaal compleet te maken.

Ben je eerder een warm type? Staan bruin en andere aardetinten je goed, en straal je bij goud? Dan kun je beter de Warm Breeze producten kiezen. Deze werken volgens hetzelfde principe, maar dan met wat warmere kleuren als oranje, bruin en goud.