Beauty

Dr. Hauschka lanceert nieuwe make-uplijn

Dr. Hauschka make-up

Groot nieuws van Dr. Hauschka! Vijf jaar lang werkten zij aan een compleet nieuwe make-uplijn, en nu ligt hij eindelijk in de winkels. We laten je ons favoriete product zien.

Green glamour

‘Groene’ make-up, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht van de natuur, is en blijft uniek, al zijn er steeds meer merken die zich erin verdiepen. Bij Dr. Hauschka lopen ze al sinds we ons kunnen herinneren voorop, en ook nu laten zij weer zien goed te begrijpen waar ze mee bezig zijn. Het is tijd om te laten zien dat ‘groen’ ook glamour bevat!

Nog steeds vormen heilzame planten de basis van alle producten, maar trends zijn minstens zo belangrijk. Met limited editions wordt de uitgebreide lijn (83 producten!) steeds actueel gehouden, zodat de make-up van Dr. Hauschka nu volop kan concurreren met andere merken.

Nieuwe verpakking

Bij een nieuwe lijn, hoort een nieuwe verpakking. Er is gekozen voor stijlvol paars, met groene accenten. Een prima vertaling van waar de lijn voor staat: luxe, met een groene basis. Dat betekent geen dierproeven, geen chemische toevoegingen en biologisch: iets waar we blij van worden.

Dr. Hauschka Colour Correcting Powder

Onze favoriet

Doe het maar eens: uit 83 producten een favoriet kiezen. Wij kwamen uit op een product waar iedereen, iedere dag iets aan heeft, of je nu gaat voor een stevige make-up of juist een naturel look: de Colour Correcting Poeder. Dit poeder (in vaste vorm) bevat vier kleuren, die samen roodheid tegengaan, donkere kringen verminderen en je huid meer laten stralen. Door de toevoeging van plantenextracten als wondklaver en toverhazelaar blijft je huid ook nog eens gezond, terwijl de aanwezigheid van zijde je huid zijdezacht doet aanvoelen.

Op een ‘no make-up day’ gebruik je hem om er net wat frisser uit te zien, terwijl je hem ook als finishing touch kunt gebruiken over je foundation. Een heerlijk poedertje!