Beauty

Dove Split Ends Rescue

Lekker genoten van zon, zee en strand? Je haar goed in toom gehouden met de stijltang? Dan weten wij wel hoe je bosje stro er nu uitziet…

De uiteindes, de punten, zijn de gevoeligste plekjes van je haar. Hier ‘slijt’ het het snelst, en krijgt het door borstelen, kammen en stylen het meest te verduren. Geen wonder dat, zeker na een warme zomer, de punten van je haar gemakkelijk splijten, en daarmee je hele haardos een sneue look geven.

Snel naar de kapper? Kan. Maar je kunt, zeker als je gehecht bent aan je haarlengte en er op dit moment nog niets af wilt laten halen ook eerst de nieuwe Dove Split Ends Rescue lijn proberen. Deze doet namelijk wonderen voor gespleten haarpunten!

De lijn bestaat uit een shampoo (3,89 euro), conditioner (eveneens 3,89 euro) en Leave On Treatment (5,99 euro), die je het best in combinatie met elkaar gebruikt. Al na de eerste keer zul je merken dat je puntjes er weer wat beter uitzien, en dat effect wordt in de wasbeurten daarna nog eens versterkt.

Hoe het werkt? De producten zijn intens voedend voor je hele haar, en richten zich daarnaast specifiek op de uiteindes. Het serum dat in de producten is verwerkt hecht de uiteinden van je haar weer aan elkaar, zodat gespleten punten verdwijnen en je haar over het geheel veel zachter en soepeler lijkt.

Wij hebben de producten zelf geprobeerd, en zijn enthousiast. Beginnende dode punten gedragen zich weer een stuk handzamer, waarmee een bezoekje aan de kapper nog wat weekjes uitgesteld kon worden. Daarnaast gebruikten we het preventief, direct na een knipbeurt, gewoon om splijten alvast voor te zijn, en werden we ook in dat geval blij van het zijdezachte resultaat. Mooie introductie van Dove!

dovesplitends2