Beauty Getest

Dove Limited Edition Winter Care

Dat je huid in de winter heel andere zorg nodig heeft dan in de zomer, dat snappen ze bij Dove heel goed. Hun nieuwe Winter Care lijn is precies wat we nodig hebben!

In de zomer kies je voor je huid voor lichte producten, die hydrateren en verfrissen, terwijl in de winter een flinke portie intensieve voeding gewenst is. Dove introduceert de Limited Edition Winter Care lijn om daarvoor te zorgen.

Dat niet alleen je huid, maar ook je humeur wel wat verzorging kan gebruiken als de dagen korter worden weten we ook allemaal. Dove speelt daar fijn op in met de heerlijke geur van amber, de zachtste, warmste geur die je je kunt bedenken. Heerlijk!

De producten, er zijn een Douchecrème, Bodylotion en Bodycrème, zijn stuk voor stuk super rijk en romig van samenstelling. Pure luxe, vooral de lekker dikke Bodycrème, absoluut onze favoriet. Pure voeding en verwennerij voor je winterse, droge huid!

De Limited Edition Winter Care producten zijn los verkrijgbaar (Bodycrème 2,29 euro, Douchecrème 3,49 euro en Bodylotion 6,99 euro), maar ook in een geschenkverpakking. Hierin vind je de Douchecrème en Bodycrème én een paar superzachte, warme Dove sokken. De verkoopprijs van deze set bedraagt 9,99 euro.