Beauty Getest

Dove Crème Mousse

Als je zin hebt in pure luxe, waar smeer je jezelf dan liever mee in: slagroom of melk? Precies. Ook Dove kan het niet romig genoeg zijn.

Een doucheproduct dat zo romig is, dat het niet van je huid af glijdt. Dat eigenlijk meer lijkt op een luxe, opgeklopte crème dan op een doucheproduct. Compleet anders dan andere douchecrèmes, die meestal vloeibaar zijn.

Uiteraard, Dove heeft een reputatie hoog te houden, ruikt de nieuwe Crème Mousse heerlijk en verzorgt het je huid op zeer zachte wijze. Maar het is toch bovenal de textuur die opvalt, zodanig dat Dove een ludieke actie bedacht: de Cupcake test. De resultaten kun je bekijken via dit YouTube filmpje.

Wij deden de test natuurlijk zelf ook, en ja, Dove Crème Mousse is écht anders. Een cadeautje onder de douche, die je huid zo soepel maakt dat achteraf insmeren vaak niet meer nodig is. De nieuwe Crème Mousse kost 3,55 euro (200 ml, de 400 ml variant kost 5,79 euro) en is er in 2 varianten: Deeply Nourishing en de hypoallergene Pure & Sensitive.