Beauty

Dolce & Gabbana The One: Limited Editions

December is voor geurliefhebbers dé maand. De parfumerie staat vol prachtige limited editions, met als topper The One van Dolce & Gabbana.

Als je een speciale editie uitbrengt, dan moet je dat goed doen. Ervoor zorgen dat werkelijk iedereen hem op zijn of haar verlanglijstje wil zetten, en er gejubeld zal worden bij het uitpakken. Dat snappen ze bij Dolce & Gabbana. Zo goed dat wij zelfs bij het uitpakken van de perskit een klein kreetje niet konden onderdrukken. Wow!

De flacons, zowel voor hem als voor haar, zijn echte blikvangers. Glossy metaal, perfect glanzend. De damesgeur is goudkleurig, ultiem luxe, en écht een juweeltje. Zelfs als je de geur niks vindt, wil je de flacon gewoon hebben, simpel. De herengeur, uitgevoerd in platinum, past er uitstekend bij. Een prima duo: stijlvol goud, met robuust doch geraffineerd platinum.

Dan de geuren zelf. Krachtig, modern doch tijdloos. Echte ‘statement’ parfums, geuren die je ‘draagt’, in plaats van ‘op spuit’. De damesgeur combineert kracht met sensualiteit (vanille, amber, muskus), terwijl heren ultiem mannelijk zijn, en de kruidige geur helemaal af maken met tabak, amber en cederhout.

De Eau de Parfum voor dames begint bij 84 euro (50 ml), de Eau de Toilette voor heren is er vanaf 62 euro (50 ml). Pittige bedragen, maar deze limited editons zijn het waard. Zo luxe, perfect en opvallend uitgevoerd, zo’n lust voor het oog: wat ons betreft de beste limited edition van dit jaar.