Beauty

Dolce Eau de Parfum, de nieuwe geur van Dolce & Gabbana

Dolce Eau de Parfum

Soms wil je een geur alleen al kopen vanwege de flacon. Dolce Eau de Parfum, de nieuwe geur van Dolce & Gabbana is er zo een. Een lust voor het oog!

Dolce Eau de Parfum

Klassiek, een echt luxeproduct, een flesje waar je op slag verliefd op wordt. Zo hoort een parfum verpakt te zijn, iedere keer dat je het gebruikt moet als een cadeautje voelen. Met een bloem als dop, een strik om de hals en een tijdloze uitstraling.

Die bloem op de dop is niet toevallig gekozen. Hij verwijst naar de marsepeinen kunstwerkjes die op Sicilië volgens traditie veel gemaakt, en gegeten worden. Sicilië vormt tevens de inspiratie voor de geur zelf, niet zo vreemd, gezien de roots van Dolce en Gabbana zelf, en de herinneringen die zij aan het eiland hebben.

dolce2

Hoe ruikt Sicilië? Of beter gezegd, hoe hebben Dolce & Gabbana hun herinneringen om weten te zetten in een geur? Het antwoord is kort maar krachtig: heerlijk. Klassiek en elegant, maar met een moderne touch. Ultra vrouwelijk, zacht, bloemig. Een echte ‘signature’ geur, eentje die je je herinnert, en die iedere drager uniek maakt.

Dolce Eau de Parfum is direct bij het sprayen nog redelijk zoet, met heel veel bloemen (neroli, papaya bloem), wordt geleidelijk wat zachter en ‘cleaner’ met behulp van witte bloemen (amaryllis, narcissen en waterlelie), om uiteindelijk warm en sensueel te eindigen, met houtachtig cashmeran, musk en sandelhout. Een perfecte combinatie, een nieuwe klassieker is geboren.