Beauty

DKNY Nectar Love: zoete verleiding

DKNY Nectar Love

Dol op zoete, warme geuren? Onze nieuwe favoriet is DKNY Nectar Love!

DKNY Nectar Love

Geuren met veel bloemen en fruit passen vooral bij de zomer? Welnee joh! Er zijn genoeg geurnoten die je kunt toevoegen om er een geur van te maken die ook perfect past bij de koudere seizoenen. DKNY Nectar Love is een heerlijk warm parfum, dat je juist wilt dragen als de dagen kouder en donkerder worden.

DKNY Nectar Love

Honing!

Het kleine bijtje op de glanzende dop verraadt het al een beetje: naast heel veel bloemen vind je in Nectar Love ook iets heel bijzonders. Honingraat! Dat maakt de geur extra zoet, maar dan wel op een ‘intense’ manier. Wees dus gerust, dit parfum is geen dertien-in-een-dozijn bloemetjesluchtje, zo eentje dat binnen no time vervliegt en nauwelijks van soortgelijke varianten valt te onderscheiden.

Naast honingraat worden de bloemige tonen vergezeld door o.a. cederhout, vanille en muskus. Zij geven het parfum ‘body’, zorgen ervoor dat de geur weliswaar zoet is, maar bovenal zacht en sensueel. Vrouwelijk, warm en echt een geur om verslaafd aan te raken.

DKNY Nectar Love

Signatuur

Er zijn van die geuren die je direct herkent als je iemand op straat tegenkomt die hem draagt. DKNY Nectar Love is er zo eentje. Uniek, herkenbaar en tussen alle nieuwe geuren die de parfumerie ieder jaar ziet echt een blijvertje als je het ons vraagt. Tijdloos, en kwalitatief opvallend goed. De Eau de Parfum blijf je heel de dag prima ruiken, sterker nog, hij lijkt ieder uur nóg een beetje verleidelijker te worden. Onze favoriet dit najaar!