Beauty Favourites Health

Denk aan je voeten!

Voeten zijn al lang niet meer de ondergeschoven kindjes die zij jarenlang waren. De afgelopen maanden werden er opvallend veel nieuwe producten gelanceerd die je trouwe onderdanen in topvorm houden!

Etos komt met een complete lijn met zeer betaalbare producten voor je voeten. De Voedende crème (3,29 euro) houdt je voeten zacht en soepel, de Klovencrème (3,69 euro) gaat die vervelende kloofjes in je hielen tegen en de Scrubcrème (3,15 euro) maakt je voeten lekker zacht.

Ook Kneipp denkt aan je voeten, hun nieuwe Eeltcrème (7,99 euro) vermindert eelt in 7 dagen, helpt voetschimmel en schimmelnagels te voorkomen en houdt je voeten zacht, fris en verzorgd. De crème is gebaseerd op rozemarijnolie, calendula en 25% ureum, allemaal bijzonder verzachtend en verzorgend.

Gehwol staat al jarenlang bekend om hun voetverzorgende producten. Hun nieuwe eeltcrème (8,95 euro) bevat eveneens het eerder genoemde ureum en vermindert de eeltlaag op je voeten in 29 dagen met 96%. De Voetcrème (7,75 euro) is aan te raden voor iedereen die zijn voeten nogal wat aandoet (wandelaars, maar ook hoge hakken draagsters). Het versterkt en verzorgt de huid, waardoor branderige voeten, blaren en wondjes minder kans krijgen. De crème vormt een dun filmlaagje op de huid van je voet, voor optimale bescherming.