Beauty

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation

Ken je het Britse merk delilah cosmetics al? Niet? De hoogste tijd om daar snel verandering in te brengen.

Hun delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation is namelijk de beste foundation die ons in tijden onder ogen is gekomen. De hoogste tijd om jou ook kennis te laten maken met dit merk!

delilah cosmetics

delilah cosmetics is een nog redelijk onbekend, luxe merk op de Nederlandse markt, maar het kan niet lang meer duren voor daar verandering in komt. Het is namelijk een kwalitatief erg goed merk, en dat blijft nooit lang onopgemerkt.

De missie van delilah is ook al zo goed: iedere vrouw, met elk huidtype en van elke leeftijd, helpen zich mooi te laten voelen. Met een vaste collectie van negentien producten, en dus zonder ieder seizoen opnieuw een nieuwe lijn te introduceren. Opvallend, en afwijkend van zoveel andere merken. Daar houden we wel van.

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation

In het assortiment van delilah cosmetics vind je zoals gezegd negentien producten. Wij bekeken er eentje uitgebreid, de Time Frame Future Resist Foundation (€42,50) met een broad spectrum SPF 20. Alleen dat laatste al, een goed zonnefilter, maakt ons blij. Ga je uren de zon in dan is extra bescherming nodig, maar op ‘normale’ dagen, zowel in de zomer als in de winter, kom je met SPF 20 een heel eind. Zo belangrijk om je huid altijd te beschermen tegen de zon, al is het maar om huidveroudering te voorkomen.

Ook de toegevoegde vitamine A en E beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf, en de mix van peptiden gaat tekenen van huidveroudering tegen. Menig dagcrème kan hier nog een puntje aan zuigen! Het is deze samenstelling die ervoor zorgt dat delilah cosmetics snel een vaste klantenkring opbouwt: als je eenmaal een product hebt gebruikt dat zo goed is voor je huid, wil je niks anders meer!

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation

Het resultaat?

De inhoud is dik in orde dus, maar hoe werkt deze foundation verder? Want dat hij je huid beschermt en verzorgt is één, maar een foundation zoek je natuurlijk ook uit op zijn directe resultaat op je huid.

We hebben er maar één woord voor: perfect! De dekking is goed, je huid wordt er mooi egaal en stralend van, maar het resultaat oogt zeer naturel. Geen dikke, onnatuurlijke laag foundation, maar een fluweelzacht laagje dat je niet ziet zitten, terwijl het ondertussen wel zijn werk doet.

De foundation blijft de hele dag mooi zitten, en laat zich (als je daar behoefte aan hebt) mooi afpoederen. Geen rare vlekken, geen voelbare laag en geen onnatuurlijk kleurtje: met deze foundation word je gewoon een nét wat betere versie van jezelf. Daar tekenen we voor!