Beauty

Deep Infinity van Dr. Hauschka: zomer!

Dr. Hauschka deep infinity

Dr. Hauschka introduceert speciaal voor de zomer de make-up lijn Deep Infinity. En die is mooi!

Deep Infinity

Dr. Hauschka introduceert regelmatig limited editions die perfect bij het seizoen passen, en bij Deep Infinity is dat prima geslaagd. De producten ademen zowat het woord ‘zomer’ uit! De verpakking is vrolijk, de make-up kleuren zijn zonnig… zelfs al blijf je dit jaar thuis en regent iedere dag van de zomer, dan nog waan je je op een tropisch eiland!

Je hebt niet veel nodig

In de zomer is je huid vaak op zijn best. Een licht zomers tintje doet kleine imperfecties minder opvallen, en zorgt ervoor dat een foundation vaak overbodig is om er fris en fruitig uit te zien.

Om dit zomerse effect op je huid te verhogen kun je de Illuminating Fluid gebruiken. Een subtiele highlighter, die je plaatselijk kunt gebruiken, maar ook over je hele gezicht. Een piepklein vleugje kleur, zo subtiel dat dit product op iedere huidkleur past, maar vooral veel gezonde ‘glow’. Het effect op je huid is naturel; geen opgemaakte look, maar wel een gezonde, stralende uitstraling alsof je net op vakantie bent geweest.

Dr. Hauschka deep infinity

Ook het Lip Crayon, een lipstick in potloodvorm, geeft een natuurlijk effect. De kleur komt heel dichtbij de natuurlijke kleur van de lippen en versterkt deze mooi. Het potlood is makkelijk mee te nemen in je handtas, en door het naturelle effect kun je hem ook even snel zonder spiegel gebruiken zonder bang te zijn voor clownslippen. Het resultaat zit een beetje tussen een lipstick en gekleurde lipgloss in, en dit handige potlood gaat heerlijk lang mee!

Dr. Hauschka deep infinity

Kleur graag!

Leuk al die naturel tinten, maar hou jij meer van een beetje opvallende kleuren? Komt goed! Die heeft Dr. Hauschka namelijk bewaard voor je ogen. In het Eyeshadow Palette vind je vier prachtige kleuren. De meeste ruimte is er voor mooi zachtroze, perfect als basiskleur. Accenten breng je aan met de donkere kleuren. Extra fijn: voor deze oogschaduw is gebruik gemaakt van minerale pigmenten en plantenextracten, die extra lief zijn voor de tere huid rond je ogen.

Dr. Hauschka deep infinity

De Volume Mascara in deze lijn tenslotte, is een heel bijzondere en ├ęcht zomers. Turquoise wimpers? Doen! Het effect is echt heel mooi en absoluut zomers, je ogen stralen de wereld tegemoet. Tip van ons: je kunt ook eerst een zwarte mascara op heel je wimpers aanbrengen, en vervolgens alleen de uiteinden met turquoise doen. Door het contrast valt de kleur dan extra op!