Beauty Getest

De zomerse geuren van Sex and the City

Hoe ruikt het New York van Sex and the City in de zomer? Daar kom je achter met de nieuwe Sex and the City Eau de Toilettes ‘Sunrise’ en ‘Sunset’.

Sex and the City, dat is New York. De bruisende wereldstad die nooit slaapt, waar iedereen het kan maken, je kent het wel. De stad die in de zomer gaat fonkelen, anders gaat ruiken. Die geuren zijn gevangen in de 2 nieuwe Eau de Toilettes.

Sunrise

Sex and the City Sunrise is een geur voor overdag. De energie van de stad, fris en zonnig. Met veel sappig fruit, zoals mandarijn, perzik en rode vruchten, in combinatie met zachte bloemen en warme ceder, muskus, kasjmier en sandelhout. Laatsgenoemde geurnoten zorgen ervoor dat de geur gedurende de dag steeds intenser, steeds zwoeler wordt. Net als het leven in New York zelf!

Sunset

Sex and the City Sunset is er voor het moment dat de zon onder begint te gaan. Deze zoetkruidige is net zo verslavend als de stad zelf. Direct na het aanbrengen ruik je fruit en bloemen, maar langzaam komt de mysterieuzere kant boven, met muskus, houtachtig amber, benzoë en tonkabonen. Een diepe geur, zwaarder dan de Sunrise variant, waarmee de New Yorkse nachten héél lang mogen duren!

Met Sunrise en Sunset is de Sex and the City geurlijn, die tot nu toe bestond uit ‘Sex and the City’ en ‘Sex and the City by Night’ een mooie uitbreiding rijker. Met name de Sunset variant is er eentje die je niet snel vergeet, en die je ook na de zomer zal willen blijven dragen, om dat klein beetje zon en warmte vast te houden. Met een verkoopprijs van 25 euro voor een royale 100 ml flacon zijn de geuren ook nog eens goed betaalbaar. En, heel fijn: er zijn voor 5,50 euro ook bijpassende Body Sprays verkrijgbaar. Je vindt Sex and the City Sunrise en Sunset exclusief bij Etos!