Beauty Getest

De zomer van NYC

Heerlijk, de zomer begint er nu echt aan te komen! Dat betekent dat de meeste make-up merken typische zomerproducten introduceren, zo ook NYC.

In de zomer kun je, met je gezonde blos en gebruinde huid, vaak met wat minder make-up af. Geen dekkende foundation of flinke ladingen blush, maar gewoon wat fijne producten om je ‘summer glow’ wat te benadrukken. Dat snappen ze bij het heerlijke betaalbare merk NYC!

De nadruk liggen dit seizoen op de lippen. Zo is er de City Duet Lipstick voor een mooie dekkende, sprankelende kleur. Maar helemaal fan zijn we van de Splash Gloss Stick, een ‘potlood’ (je hoeft hem niet te slijpen, even draaien en de stick komt verder naar buiten) die je lippen een geweldige kleur geeft én een prachtige zomerse gloss. Verkrijgbaar in 3 tinten, donker, licht en ‘knal’, dus voor iedere vrouw, voor iedere gelegenheid, de juiste kleur. Een heerlijk zomers product om vrolijk van te worden!

Tenslotte vind je in de zomerlook ook de fijne Big Bold Bronzing Powder. Ideaal als je zomerse tintje nog niet zo opschiet, of wanneer je het juist nog wat extra wilt benadrukken. Ook fijn om in huis te hebben als de zomer op zijn einde loopt, en jij je zomerse look nog wat langer vast wilt houden. Alle NYC producten zijn te koop bij Kruidvat, voor prijsjes waar wij iedere keer weer gelukkig van worden.