Beauty Getest

De voorjaarsmake-up van HEMA

Onlangs was Lifestylelog aanwezig bij een bijzonder evenement van HEMA. Hier werd niet alleen op spectaculaire wijze de nieuwe voorjaarsmode gepresenteerd, maar bekeken we ook de nieuwe make-up producten.

Het was een bijzonder gezicht, al die kleurrijk aangeklede modellen die over een kilometerlange rode loper door de Amsterdamse binnenstad flaneerden. De kleding die zij droegen was van HEMA, dat hiermee een nieuw, stylish pad insloeg. Neem maar eens snel een kijkje in jouw dichtstbijzijnde HEMA om de collectie te bekijken!

Voor dit modegeweld losbarstte, hadden wij als eerste in Nederland al de kans gehad om de nieuwe beautyproducten te bekijken. En wat bleek, ook daar is HEMA helemaal op de goede weg. De kleuren zijn goed, precies passend bij de huidige trends, en de producten lekker betaalbaar. Zo is daar de HEMA BB-cream, het wonderproduct waar iedereen (wij inclusief) zo enthousiast over is. Bijzonder: er is, en dat vergeten veel merken nogal eens, ook een variant voor de donkere huid!

Je ogen kleur je met de felgekleurde, opvallende ‘mono eyeshadows‘, verpakt in stijlvolle, basic verpakkingen. Je combineert ze met de chalky eyeshader potloden, die je overigens ook los kunt gebruiken. Trek een lijntje, net als met een eyeliner, of kleur er je hele ooglid mee in, met deze potloden kun je creatief aan de slag!

Ook op het gebied van nagellak moet je bij HEMA zijn, speciaal voor de lente en zomer is de collectie uitgebreid met tientallen kleurrijke varianten, van geel tot blauw, van groen tot oranje en alles ertussenin. Is dat je iets te heftig, kies dan voor een mooie pastel in long lasting uitvoering, voor dagenlang verzorgde nagels. En ben je je kleurtje zat? Dan dip je je nagels even in de Dip & Clean nailpolish remover, een hartstikke handig potje met een in nagellakremover gedrenkte spons erin, die je nagels letterlijk in een handomdraai schoonmaakt.

HEMA is lekker bezig! Wij zijn onder de indruk van zowel de mode, als zeker ook de beauty. Hiermee kan HEMA zich meten met menig drogist, tegen een heerlijke prijs. Top!