Beauty Getest

De voorjaarslook van beMineral

Minerale make-up is hot, en bovendien worden de producten steeds gebruiksvriendelijker. Bij beMineral stelden ze een complete voorjaarsmake-up samen, wij bekeken hem.

De minerale make-up producten van beMineral bevatten slechts 3 zuivere minerale ingrediƫnten (mica, ijzeroxide en titaniumdioxide), verwerkt in kant-en-klare producten waar je gemakkelijk mee uit de voeten kan.

De lijn is zeer compleet, van foundation tot lipgloss, wij deden er een kleine greep in om een goede indruk te krijgen. De semi-transparante Lipgloss Pink Spot (20,30 euro) verschilt qua kleur niet veel met die van de huid van je lippen, die hierdoor extra mooi uitkomt. De fijne glans geeft je een frisse look, de ideale lipgloss voor dagen waarop je als natural beauty door het leven gaat. Erg mooi!

Om de Eyeliner Mid Blue (22,75 euro) te kunnen gebruiken heb je een speciaal kwastje nodig, deze eyeliner komt namelijk in een harde gelvorm. De investering meer dan waard, want zo kun je de eyeliner veel preciezer aanbrengen dan met een penseel. Een subtiel, dun lijntje of juist eens flink uitpakken? Een kwestie van experimenteren met deze prachtige, glanzend blauwe tint die iedere oogkleur beter doet uitkomen. Je gebruikt hem samen met de bijpassende oogschaduw tinten, of gewoon los.

Het laatste product dat wij bekeken, de Mascara Black (25,20 euro), is wat dikker dan de meeste mascara’s die we kennen. Daar moet je van houden, en ja, dat doen wij. Want met zo’n dikke mascara krijg je een lekker vol effect op je wimpers, en kun je eens fijn uitpakken. Een mascara zonder poespas of ultramega-beloftes, gewoon goed!

De producten van beMineral koop je bij de gespecialiseerde salons in Nederland, kijk voor meer info en verkoopadreesen ook opwww.bemineral.nl.