Beauty Getest

De vernieuwde Bourjois Gloss Effet 3D max 8H

Bourjois heeft onlangs haar Gloss Effet 3D max 8H lipgloss vernieuwd, en wij probeerden hem alvast voor je uit. Zal deze gloss echt 8 uur blijven zitten en stralen?

Misschien heb je al eens gehoord over alle positieve eigenschappen van de granaatappel. Bourjois gebruikte granaatappelextract in deze vernieuwde gloss, om je lippen extra te verzorgen en er mooier uit te laten zien. Fijn! De frisheid van de granaatappel vormde ook de basis van de 8 verschillende kleuren waarin de gloss verkrijkbaar is, stuk voor stuk ‘sappig’ en fris.

Wij probeerden de ‘Prune exquisite’ uit, een paars/roze, intense kleur (rechts op de afbeelding). In tegenstelling tot zoveel andere lipglossjes bevat deze ├ęcht kleur, de kleur die je in de verpakking ziet is ook de kleur die op je lippen terecht komt. Gloss die je lippen niet alleen laat glanzen, maar ook kleurt dus, heel fijn. Hoe intens deze kleur is hangt af van hoe dik je de gloss aanbrengt: wil je je lippen flink laten knallen dan ga je voor een lekker dikke laag, terwijl een subtiel ‘alsof je net een ijsje gegeten hebt’ glansje wordt verkregen door een dun laagje aan te brengen.

Bourjois Gloss Effet 3D max 8H is een behoorlijk dekkende, romige gloss die nauwelijks plakt en stukken langer blijft zitten dan veel andere soorten. De glans wordt na een paar uur wel minder, maar je loopt na 1 hapje of drankje zeker niet met ‘blote’ lippen rond. Wij bestempelen deze vernieuwde gloss alvast tot onze favoriet voor deze zomer, waarin kleur zo’n belangrijke rol speelt. Vanaf deze week te koop voor 11,99 euro.