Beauty

De roze wolk van ARTDECO

ARTDECO pakt flink uit dit voorjaar! De nieuwe collectie is romantisch, kleurrijk, zeer compleet en bovenal heerlijk praktisch.

Bij ARTDECO geloven ze in een wisselende collectie, maar dan wel eentje die betaalbaar blijft, en geheel naar eigen wens valt aan te passen. Daarom hoef je geen doosjes met nieuwe oogschaduwkleurtjes te kopen, maar alleen de kleurtjes zelf.

Je koopt een ‘verzameldoosje’, dit seizoen is die rijkelijk uitgevoerd met het woord ‘Love’, en stopt daar de losse eyeshadow of blush ‘blokjes’ in. Deze kosten respectievelijk 4,95 en 8,95 euro per stuk. Je lievelingskleuren houd je, en ieder seizoen doe je er eenvoudig 1 of meerdere trendkleuren bij zonder een fortuin uit te geven.

Maar dat is niet de enige mogelijkheid. Je kunt ook kiezen voor de Eye Designer Applicator (10,95 euro), waar je ieder seizoen je favoriete kleurtjes Eye Designer Refill (8,95 euro per stuk) op draait. De sponsapplicators zitten direct in de oogschaduw, en draai je zo los. Direct klaar voor gebruik, hartstikke praktisch en ruimtebesparend!

Een slim systeem dus, van ARTDECO, maar hoe zit het met de producten? De lijn is zeer compleet, en dit seizoen perfect op elkaar afgestemd. Uitgesproken kleuren op de ogen (veel groen, blauw en paars, zelfs de mascara’s!) worden gecombineerd met subtiel gekleurde, romantische lippen. Mooi!

artdecoss141

Ons favoriete product is de Cream Rouge for Lips and Cheeks, een handig twee-in-één potje dat zowel je wangen als je lippen van een blozende, romantische look voorziet. Heerlijk product!

Je koopt ARTDECO bij Douglas. Wij zijn fan van dit kwalitatief prima, en toch zo betaalbare systeem dat ieder seizoen weer precies de juiste look weet neer te zetten. Meer ARTDECO vind je op Facebook.