Beauty

De poeders van T. LeClerc verrichten wonderen!

Het gezichtspoeder is misschien wel het meest onderschatte deel van de make-up. De juiste tint kan wonderen doen voor je complete uitstraling!

Te vaak maken we ons er met het kiezen van een gezichtspoeder makkelijk vanaf. Zo veel keuzes bieden de meeste winkels niet, het wordt er over het algemeen eentje die precies aansluit bij je huidskleur, of eentje die je een zomerse gloed geeft. Bij salonmerk T. LeClerc pakken ze dat heel anders aan.

In hun assortiment vind je niet minder dan 14 tinten gezichtspoeder. Natuurlijk zijn er bij die je huid ‘bronzen’, of voornamelijk matteren, maar er zitten ook een paar heel bijzondere kleuren tussen, die wonderen kunnen verrichten.

Paars, groen of geel?

Zou jij staan te springen om een paars poeder op je gezicht aan te brengen? Of groen? En geel, dat kan toch niet goed gaan? Juist wel! Het zijn juist deze tinten die volgens de kleurenleer heel wat goeds voor je huid kunnen betekenen. Iedereen die wel eens een zilvershampoo gebruikt weet dat deze je blonde haar extra blond maakt, en gele tinten neutraliseert. Dat geldt ook voor poeder in dezelfde tint, deze geeft je blanke huid die prachtige porseleinen look.

En groen, die kleur staat erom bekend dat hij rood als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Ideaal dus als je last hebt van roodheid en couperose. Wees niet bang, je ziet er na het aanbrengen echt niet uit als de Hulk!

Zelf zijn we erg enthousiast over de gele variant, met de veelzeggende naam ‘Banane’. Ook deze corrigeert je teint lichtjes, zodat deze egaler lijkt, maar bovendien laat hij je stralen als nooit tevoren. Ideaal voor zomerse dagen, waarop je geen zin hebt in foundation, maar wel je huid een klein optisch oppeppertje wilt geven.

tleclercpoeders2

Vind je ideale kleur!

Meer dan de moeite waard om eens mee te experimenteren dus, al deze verschillende tinten, en het voor jouw perfecte poeder te vinden. De poeders van T. LeClerc komen in losse vorm, dus lekker ouderwets met je poederkwast in de weer, en zitten in prachtige klassieke potjes. Al sinds 1881 een hit!