Beauty Favourites

De nieuwe voorjaarsgeuren

Het voorjaar is nu echt losgebroken. Nieuwe blaadjes aan de bomen, de bollen die de grond uitschieten én de nieuwe parfums luiden een nieuwe lente in. Wij zetten een aantal heerlijke lentegeuren voor je op een rijtje.

De nieuwe Mexx geuren, Lovesome en Mysterious (vanaf 16 euro per stuk, op de foto te herkennen aan de flacons met de hartjes erop) bespraken we eerder al uitgebreid. Waar Mysterious iets pittiger is, vinden wij Lovesome een échte vrolijke voorjaarsgeur. Dat geldt ook voor Esprit Imagine, op de voorgrond links (vanaf 15 euro). Kruidig en bloemig tegelijk, heerlijk! Deze geur vind je vanaf half maart in de winkels, en natuurlijk met een uitgebreide test op Lifestylelog!

De gele flacon is Paul Smith Rose Summer Edition (43 euro), een zonnige interpretatie van de originele Rose geur. Over een paar dagen lees je onze producttest, we verklappen nu alvast dat we er érg vrolijk van werden. Dat geldt ook voor de 30 ml uitvoering van Lola, de heerlijke geur, in de prachtige paarse flacon, van Marc Jacobs. Bij de introductie schreven wij er al een test item over, maar nu de geur per dit voorjaar ook in een kleinere, betaalbaardere (49,95 euro) uitvoering te krijgen is, mocht deze topper niet ontbreken in dit rijtje. We sluiten onze voorjaarsselectie af met Balenciaga Paris (vanaf 75 euro), speciaal voor iedereen die dol is op de lente, maar niet op bloemige frisse geurtjes. Dit parfum, je leest hier onze test, is ultra-vrouwelijk en een tikje mysterieus.