Beauty

De nieuwe oogschaduwpaletten van essence

essence oogschaduw palette

Waar wordt een vrouw blij van? Van heel veel kleurtjes oogschaduw voor heel weinig geld! Geen wonder dat de nieuwe oogschaduwpaletten van essence zo populair zijn!

Palettes

Ze zijn van alle tijden, maar de laatste tijd weer mateloos populair: doosjes met daarin verschillende kleuren oogschaduw, palettes of gewoon op zijn Nederlands paletten genoemd. Bestonden ze voorheen vaak uit een mix kleuren die weliswaar allemaal in de mode, maar niet altijd per se bij elkaar passend waren, de laatste tijd zien we steeds vaker perfect op elkaar afgestemde tinten voorbij komen.

essence oogschaduw palette

All about nudes, bronze, roses, greys of vintage

Essence introduceert dit seizoen maar liefst 5 nieuwe oogschaduwpalettes, waarvan wij er een aantal mochten bekijken. En wat zijn ze goed! De kleuren passen perfect bij elkaar, lopen van licht naar donker en van mat tot metallic.

Ieder doosje bevat 8 kleuren, genoeg om eindeloos mee aan de slag te gaan. Ga je voor helemaal donker, of juist opvallend licht? Een combinatie? En kies je dan voor mat, een glimmend accent of volop glans? Zoveel keuzes! En om het nog lastiger te maken: de palettes kosten maar €3,99 per stuk. Grote kans dat je dus met meerdere varianten thuiskomt…