Beauty

De nieuwe foundations van Dr.Hauschka

Dr. Hauschka

Een goede foundation verstopt je huid niet, maar verbetert hem. Bij het ontwikkelen van de nieuwe foundations van Dr.Hauschka hebben ze dat goed in het achterhoofd gehouden.

Goede foundation

Een goede foundation zie en voel je niet zitten. Mensen moeten niet denken ‘Goh, wat heeft zij een mooie foundation op!’, nee, je wilt dat ze denken ‘Goh, wat ziet zij er goed uit!’.

Helaas zijn er nogal wat foundations die je al van mijlenver ziet zitten. Geen glimp van de eigen huid blijft zichtbaar, terwijl het echt niet nodig is die te verstoppen. Verbeteren, dat is het sleutelwoord. En dat is ook precies wat ze bij Dr.Hauschka doen.

De foundations van Dr.Hauschka

Dr.Hauschka brengt deze maand een nieuwe lijn foundations op de markt, die wij de afgelopen periode al uitgebreid hebben mogen proberen. En we kunnen niet meer zonder! Ten eerste vanwege het mooie resultaat (dag masker, hallo stralende, egale huid!), maar ten tweede ook zeker wegens de prachtige kwaliteit.

Met de nieuwe foundation van Dr.Hauschka smeer je niet zomaar iets op je gezicht. Naast licht camouflerend is de foundation namelijk ook super verzorgend, en lief voor je huid. De minerale pigmenten zorgen voor een natuurlijke dekking, de aanvulling met geneeskrachtige kruidenextracten en natuurlijke essentiële oliën is er om je huid te verzorgen en gezond te houden. Je huid wordt zo lief behandeld en verzorgd, dat een dagcrème bij een niet al te droge huid vaak niet eens meer nodig is.

Dr. Hauschka

Vijf tinten

De nieuwe Dr.Hauschka foundation is er in vijf tinten, met een duidelijke omschrijving:

01 macadamia: neutrale, lichte huidskleur
02 almond: warme, lichte en lichte-tot-medium huidskleur
03 chestnut: koele, medium huidskleur
04 hazelnut: warme, medium tot licht donkere huidskleur
05 nutmeg: neutrale, medium tot enigszins donkere huidskleur

Ondanks deze omschrijving, waarmee je een heel eind komt, is het aan te raden zelf even te testen wat de juiste tint voor jou is. Een tube van 30 ml kost €21,50, een prima prijs voor zo’n mooi product. Wij willen niet meer zonder!