Beauty

De najaarsupdate van GOSH

Vrijwel ieder make-up merk brengt deze maand nieuwe producten op de markt, speciaal voor de herfst en winter. Zo ook GOSH!

Met de herfst voor de deur worden de kleuren intenser, wat donkerder en sprekender. Dat kan je gezicht, als het zomerkleurtje langzaam verdwijnt, wel gebruiken. Opvallend zijn de 8 nieuwe kleuren van de Velvet Touch Lipstick.

Deze lipstick is bekend, en geliefd, om zijn hoge dekking en verzorgende kwaliteiten, zonder dat hij je lippen al te veel laat plakken. De nieuwe tinten zijn er van het neutrale ‘Nude‘ tot verschillende opvallende tinten roze, zoals ‘Precious‘. Onze favoriet is de intens diep roze-rode ‘Yours Forever‘, een echte ‘statement lipstick’ voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen. Er zijn overigens ook drie kleuren aan de collectie Velvet Touch Lip Liners toegevoegd, deze houden je kleurtje goed op zijn plek en zijn waterproof. Wil je je lippen langdurig en mat kleuren? Dan kun je deze lipliners ook als lipstick gebruiken!

De ogen

Dit seizoen brengt geen nieuwe kleuren oogschaduw bij GOSH, maar wel alles voor de juiste omlijsting. Zo is er veel aandacht voor de wenkbrauwen, met de Defining Brow Gel in drie kleuren (Brown, Brown/Grey en Black). Zorg dat je in de winkel even kunt testen welke het best bij jou past, want de verkeerde kleur kan je een rare look geven. De gel zorgt voor sprekende, opvallende wenkbrauwen, geheel volgens de laatste trend, die netjes in model blijven zitten.

Ook op mascara gebied is er nieuws, en wel in de vorm van twee opvallende nieuwe producten. De eerste, de Crazy Volume Mascara, valt vooral op door zijn lekker knalroze kleur. Perfect voor opvallende wimpers, zonder al te veel gedoe. Iets meer werk heb je met de Double Precision Mascara, maar daar is het effect dan ook naar. Met het ene, kleine borsteltje breng je de mascara op op je onderste wimpers, terwijl het andere, veel grotere borsteltje speciaal bedoeld is voor de bovenste wimpers. Briljante vinding, als je het ons vraagt! We zijn vast niet de enigen die meer dan eens met een uit de kluiten gegroeid mascara borsteltje een ravage aanrichten op onze onderste wimpers. Die tijd is nu mooi voorbij!

Drie tinten grijs

Geen make-up collectie is compleet zonder bijpassende nagellak, en GOSH gaat dit keer voor ‘Drie tinten grijs’. Klinkt saai, is het niet, want je kunt kiezen uit de varianten ‘Stardust’, ‘Moonlight’ en ‘Million Star’, en iedereen die de trend een beetje heeft gevolgd weet dat dit dus grijs met ‘special effects’ is. Kies je favoriet! Enne, handig: hoeveel special effects je er ook overheen gooit, grijs past bij werkelijk iedere kleur, en is dus perfect om in huis te hebben!