Beauty Favourites Getest

De najaarskleuren van Trind!

Trind Caring Colors is een nagellaklijn die uit 24 kleuren bestaat. Dit seizoen worden daar 4 limited edition kleuren aan toegevoegd, die perfect passen bij de modetrends.

De Caring Colors van Trind zijn niet zomaar nagellakjes in leuke kleurtjes. Waar de nagels een prachtige kleur en glans krijgen, worden zij ondertussen ook nog eens goed verzorgd. Wel zo fijn, want regelmatig lakken laat met normale nagellak kan je nagels behoorlijk belasten.

De nieuwe Limited Edition bestaat uit 4 kleuren, ‘golden bronze’, ‘champagne silver’, ‘petrol blue’ en ‘vintage pink’. Stuk voor stuk kleuren die je ook in de kledingwinkels dit seizoen volop tegenkomt, en dat combineert natuurlijk wel zo fijn. Wij ontvingen de ‘vintage pink’ en ‘champagne silver’ om met eigen ogen te bekijken.

Opvallend is meteen dat de flesjes zo makkelijk open te draaien zijn. Kwestie van een slim vormgegeven dop, daar zouden alle fabrikanten die hun nagellak met een rond, glad dopje uitrusten nog wat van kunnen leren. Voor beide kleuren geldt dat 2 dunne laagjes perfect dekken, terwijl de droogtijd ook niet al te lang is. Afhankelijk van je bezigheden blijft de lak vervolgens een aantal dagen mooi.

Al is de ‘vintage pink’ prachtig, als je dit seizoen 1 nieuw nagellakje aan wilt schaffen raden we je toch de ‘champagne silver’ aan. Vind jij het ook zo vervelend om je nagels de ene dag in een opvallende kleur te lakken, en er de volgende dag achter te komen dat deze kleur ├ęcht niet past bij je outfit? Met de uitgesproken kleuren nagellak die je veel ziet kan je dat zomaar overkomen, een daarom zijn we extra blij met deze opvallende, trendy maar toch neutrale kleur van Trind, die werkelijk overal bij past. Deze gaat de komende maanden absoluut vaak gedragen worden!

De Trind Limited Edition Caring Colors kosten 9,95 euro per stuk.