Beauty

De Lip Lacquers van GOSH

Ze zien er aan de buitenkant uit als nagellakjes, maar de Lip Lacquers van GOSH doen het toch echt een stuk beter op je lippen! Wij probeerden ze uit.

Bij een lipproduct dat uit een nagellakflesje komt verwacht je misschien een dekkende, hoogglans kleur. Een nagellak effect, zeg maar. Dat is niet helemaal het geval. De donkere kleurtjes (met name de rode tinten) dekken heel aardig en komen erbij in de buurt, maar de lichtere kleurtjes zijn meer een soort neutrale glossjes.

Helemaal niks mis mee, maar wel iets om in het achterhoofd te houden. Lip Lacquers zijn in feite lipglossjes, in zowel dekkende als niet dekkende tinten. En ze zijn prima! Ze zijn zacht voor je lippen, geven mooie kleur en/of gloss en zijn er in 8 snoeperige tinten. Aanbrengen doe je met een normale lipgloss applicator (ah toe GOSH, waarom geen kwastje, dat had zo leuk bij de verpakking gepast!), en de Lip Lacquer blijft een paar uurtjes prima zitten.

Wij houden wel van merken die het aandurven om dingen eens anders dan anders aan te pakken. En daarom houden wij van deze Lip Lacquers! Bij de nagellaklook van het flesje waren we al bijna om, en nu ook de inhoud ons kan bekoren zijn we helemaal fan. Let bij het kopen wel goed op en probeer de Lacquer als het kan even uit, zodat je weet of je er eentje met vooral glans of juist eentje met veel kleur te pakken hebt. Verkoopprijs €8,49, exclusief bij Kruidvat.