Beauty

De lentelook van IsaDora

IsaDora lente 2016

De lente staat voor de deur, en dat zie je ook terug in de parfumerie en drogist. Daar liggen de lentekleurtjes al volop in de schappen.

Wij laten je een aantal nieuwe tinten uit de collectie van IsaDora zien, speciaal voor de lente.

IsaDora

IsaDora is een Zweeds merk, dat in Nederland wordt verkocht bij Douglas. De lijn valt op door zijn hoge kwaliteit, met producten die vrij zijn van geurstoffen. Door de uitgebreide testen (uiteraard niet op dieren!) garandeert IsaDora dat de producten ook geschikt zijn voor de gevoelige huid én ogen.

Bij IsDora geloven ze in mooie, tijdloze producten van hoge kwaliteit, maar ook in trends. Daarom wordt de lijn ieder seizoen uitgebreid met de kleuren van dat moment, zodat je make-up altijd up-to-date is. Met de lente in aantocht is gekozen voor mooie pastels, die perfect passen bij het voorzichtig schijnende zonnetje.

IsaDora lente 2016

Het is lente!

De lente is ons favoriete seizoen. De zon die voorzichtig zijn gezicht weer laat zien, de bloemen en blaadjes die langzaam weer groeien en de natuur kleur geven. Heerlijk! Dit gevoel is perfect vertaald naar een serie make-up kleuren, die het lentegevoel nog eens versterken.

We laten je twee in het oog springende producten zien, maar ga vooral even langs bij Douglas om de rest ook te bekijken. Wij zijn dol op de nieuwe tinten Twist-Up Matt Lips (€13,95), waarvan je hier de tint ‘Bohemian’ ziet. Een rozebruine tint die bijna iedereen goed staat, en dichtbij de natuurlijke kleur van je lippen ligt. Fijn aan dit product is dat het je lippen wel kleur geeft, maar geen glans. Dat ziet er mooi naturel uit. Er zijn in totaal vier nieuwe tinten aan de Twist-Up Matt Lips toegevoegd dit seizoen.

Op je ogen kun je kiezen uit twee nieuwe versies van het Eye Shadow Quartet (€19,95), een prettig doosje met vier tinten oogschaduw die perfect bij elkaar passen. Je kunt voor de bruine tinten van ‘Nude Sand’ gaan, maar wij kozen voor ‘Nude Rose’, waarin zachte, roze tinten de boventoon voeren. Door de goede kleurencombinatie, een lichte tint, een pure roze tint, een glinsterende lichtbruine en een matte donkerbruine, kun je eindeloos veel combinaties maken. Alle kleuren kun je los van elkaar gebruiken, de lichtste tint is bijvoorbeeld perfect voor een frisse look, maar vallen natuurlijk ook te combineren. Kwestie van uitproberen!

IsaDora lente 2016

Benieuwd naar alle producten in nieuwe kleuren? Snel naar Douglas! We kunnen alvast verklappen dat de nagellak in pasteltintjes ook zeer de moeite waard is!