Beauty Getest

De lente start goed met John van G!

John van G is absoluut 1 van onze favoriete make-up merken. Ook dit seizoen brengen zij weer een zeer complete collectie.

Eigenlijk doet John van G alles goed. Van de herbruikbare doosjes, waar je steeds nieuwe kleuren oogschaduw en blush in kunt ‘klikken’ met behulp van magneetjes tot de steeds aan de trends aangepaste kleuren. En die zijn voor de komende maanden lekker vrolijk!

In de nieuwe lente/zomer lijn vind je veel mooie kleuren, vaak pastels maar ook een aantal knalkleuren. Zo zijn er nagellakjes in romantische zachtroze tinten, maar kun je ook voor een opvallende koraal of fuchsia variant gaan. Dit beeld zie je ook terug bij de 3 nieuwe lipstick tinten: nude, zachtroze…of uitgesproken ‘orangepeach’!

jvgvoorjaarzomer13

Oogschaduws zijn er in twee soorten bij John van G. Je kunt kiezen voor de Twin Matic, een applicator met 2 verschillende ‘sponsjes’ aan de uiteinden: bol of juist spits. Hierop draai je de losse oogschaduws, die je ieder seizoen kunt vervangen op basis van de dan actuele kleuren. Dit seizoen zijn dat mooie, glossy pastels. Deze pasteltinten zie je ook terug in de losse oogschaduwblokjes, die je gemakkelijk in de los verkrijgbare houder kunt klikken. Ook hierbij geldt weer: breekt er een nieuw seizoen aan, dan vervang je 1 of meerdere kleuren gewoon door een nieuwe!

De Soft Touch Eyeliners behoren tot onze favoriete make-up producten aller tijden. Ze zijn kleurecht, zacht en goed vervaagbaar en blijven goed zitten. De nieuwe tinten Ocean Blue en Ice Blue zorgen voor een frisse oogopslag, en zijn ook nog eens waterproof.

De producten van John van G zijn te koop bij drogist en schoonheidsspecialist, verkoopadressen vind je op www.cosinta.nl.