Beauty

De lekkerste zomergeuren voor dames

zomergeuren escada ck one roberto cavalli eternity

Een zomergeur is niet zomaar een parfum. Een goede zomergeur zorgt ervoor dat je de zomer kunt ruiken, proeven, voelen. Dit zijn dit jaar onze favorieten.

ck one: ck one is de bekendste geur die zowel voor dames als heren geschikt is, en ook deze zomerse editie is uniseks. Een en al zomer, met o.a. citrus, gember en muskus. Een lekker relaxte, verfrissende geur voor hem en haar, in een prachtig zomerse fles.

Escada Turquoise Summer: de jaarlijkse zomer limited edition van Escada luistert naar de naam Turquoise Summer en is zoet en lekker als een goede cocktail. De zomer in een flesje. Tip: zorg dat je hem niet opmaakt deze zomer, dan kun je in de herfst nog wat nagenieten.

Roberto Cavalli Paradiso: waan je in een zomers paradijs met deze luxe zomerse geur. Tikkie over the top, maar zo ongegeneerd lekker! Super vrouwelijk en zoet sensueel, deze zomer mag héél lang duren!

Eternity Summer: een zomerse variant op de bekende geur van Calvin Klein. De 2015 editie lijkt fruitig, maar geef hem even de tijd. De geur wordt steeds zachter en sensueler, met een fris en zwoel zomers tintje. Heerlijk!