Beauty

De kerstcollectie van Yves Rocher

Yves Rocher

Klaar voor de feestdagen? Yves Rocher pakt uit met een geweldige feestdagencollectie, wij bekeken een aantal producten.

Kerst met Yves Rocher

Yves Rocher pakt het bepaald niet kinderachtig aan, en lanceert speciaal voor de feestdagen een aantal limited editions. Zo is daar een prachtige Grand Rouge lipstick, met goudkleurige glansdeeltjes. Om niet alleen je lippen, maar je hele gezicht (tip: beperk het tot die plekjes die je wilt benadrukken, bijvoorbeeld je jukbeenderen of je ogen) en ook decolleté te laten stralen is er een mooie glitterlotion, die je huid een gouden glans geeft.

Zwarte vruchten

De producten die wij bekeken komen uit de Zwarte Vruchten collectie. Fruits Noirs heten die in het Frans, klinkt een stuk beter. Deze producten zijn er speciaal om jou, maar ook je huis helemaal in de warme feestdagensfeer te brengen. Er is een handzeep en bijpassende handcrème die lekker warm, sappig ruiken.

Ook de douchegel, het glitterpoeder, de lippenbalsem, de bodycrème en Eau de toilette brengen je van top tot teen in kerstsferen. Heerlijk! Zwarte bessen doen ons op één of andere manier altijd direct aan kerst denken, met hun zoete, maar toch iets pittige, warme geur.

Ook voor je huis

Wil je ook je huis deze lekkere kerstlucht meegeven, dan kun je je slag slaan met de geurkaars of het huisparfum. Ideaal als finishing touch voor je versierde huis, dat wacht op kerstbezoek. Of gewoon, een avond thuis, met de gordijnen dicht en de kerstlampjes aan.

Yves Rocher

Er is meer

Niet door ons getest, wel de moeite van het vermelden waard, is het Make-up pallet (€19,90 euro) dat Yves Rocher tijdelijk presenteert. Met 48 kleuren oogschaduw, 8 tinten lipgloss en 4 blushers niet alleen handig tijdens de feestdagen, maar ook erg bruikbaar tijdens de rest van het jaar. Dit soort pallets zijn vaak alleen rondom de feestdagen te koop, dus sla je slag: enorm handig om in huis te hebben, of mee te nemen als je op vakantie gaat. Doet het ook prima op een verlanglijstje, trouwens…