Beauty Getest

De herfst/winter look van John van G

Als er 1 make-up merk is dat erin slaagt om ieder seizoen een compleet nieuwe look neer te zetten, dan is dat wel John van G. Actueel, praktisch en zeer compleet: ideaal.

Het voordeel aan de producten van John van G is dat je een aantal producten niet ieder seizoen compleet hoeft te vervangen. Zo worden de oogschaduws en blushes als blokjes in een magnetische verpakking geleverd, die je zo in een los verkrijgbare houder kunt plaatsen. Zo kun je ieder seizoen je favoriete basic kleuren aanvullen met de echte seizoenstoppers.

Ook dit seizoen is er weer gekozen voor kleur, maar dan wel precies die kleuren die passen bij de laatste modetrends. Zo zijn de oogschaduws verkrijgbaar in verschillende tinten bruin (van beige tot koper) en purper, terwijl het bijpassende waterproof oogpotlood (een echte aanrader!) de tint ‘schaduwbruin’ heeft. De wangen zijn neutraal in zalmroze, terwijl de lippen er juist uit mogen springen: afhankelijk van je look en haarkleur kun je kiezen voor uitgesproken mat fuchsia, mat medium purper of de glans van soft violet.

Ook nagels worden nooit vergeten bij John van G, en deze passen in de kleuren fuchsia, aubergine, schaduwbruin en beigebruin perfect bij de overige make-up. Doordat je veel producten los, dus zonder verpakking kunt kopen liggen de prijzen fijn laag: van 4,90 voor een blokje oogschaduw tot 9,50 voor een lipstick.