Beauty Boeken Fashion

De godin in jezelf

Na een drukke dag, flink natregenen op de fiets en allerlei huishoudelijke klusjes voel je jezelf vast bepaald geen glamoureuze godin. Toch zijn er genoeg manieren om ook je dagelijkse leven nét wat leuker te maken

Het draait allemaal om het vinden van ‘De godin in jezelf’, wat eveneens de titel is van het boek dat de Engelse journaliste Gisèle Scanlon schreef. Zij houdt zich al jarenlang bezig met zaken als mode, lifestyle en reizen, en is door haar ervaring de aangewezen persoon om je een handje te helpen.

Wat je allemaal in dit boek kunt vinden valt moeilijk in een paar regels samen te vatten. Tips om je leuk te kleden, en ook waar je die kleding kunt vinden. Make-up tips, reistips, inclusief hotspots in o.a. Amsterdam en Londen, interieurtips, de zoektocht naar dé perfecte spijkerbroek… werkelijk alles om het leven leuker en stijlvoller te maken komt voorbij.

Het boek is, en dat is soms wel jammer, in eerste instantie geschreven voor de Engelse markt. Dat merk je aan de tips die gegeven worden, waarin b.v. winkels worden genoemd die wij in Nederland niet (of nauwelijks) kennen. Lees je daar een beetje omheen dan is ‘De godin in jezelf’ een fijn boek vol handige tips & trics, dat zich ook uitstekend leent om mee te nemen op vakantie. Lekker plannen maken over hoe je het, na thuiskomst, allemaal eens heel anders aan gaat pakken!

De godin in jezelf – Gisèle Scanlon
ISBN 9789024550876
Uitgeverij Sijthoff
19,95 euro

De godin in jezelf
Bestel via Bol.com: De godin in jezelf
Scanlon & Scanlon, G.