Beauty Getest

De Glossybox van oktober

Ben jij ook zo benieuwd welke producten er in de nieuwe Glossybox zitten? Wij hebben hem al even binnen, en laten het je zien!

Zo leuk, iedere maand brengt de pakketjesman ons een nieuw roze doosje, waarvan de inhoud altijd weer een verrassing is. De Glossybox, we zijn niet de enigen waarbij het openen ervan inmiddels een maandelijks terugkerend ritueel is geworden. Voorzichtig het deksel eraf, het vloeipapier openen, en daar zijn ze, de nieuwe producten!

De inhoud van de box kan per persoon iets verschillen, wij laten je kennismaken met de producten die wij deze maand in onze Glossybox aantroffen. ‘Time to dress up‘, zo luidt deze maand het thema, en dat betekent mooie producten ter voorbereiding op een leuke avond uit. Dat begint met een goede verzorging, met de Rosa Mosqueta gezichtscrème light van Weleda (mini-verpakking). Een lichte crème als perfect verzorgende basis voor het gezicht.

Ook de lippen kunnen wel een verzorgend laagje gebruiken, je weet tenslotte maar nooit wat de avond brengt. Blij waren we met de Lip Balm van Burt’s Bees, één van onze favoriete merken. Met natuurlijke ingrediënten die niet op dieren getest zijn en een heerlijk fris smaakje, dat je lippen laat tintelen. Om ook je adem fris te maken is het kleine flesje Snog Me Senseless Breath Freshener van Anatomicals ideaal om te gebruiken én mee te nemen als je op pad gaat. Een onfrisse adem kan je avond tenslotte flink verpesten… Deze ademverfrisser bevat een vleugje kaneel, heerlijk!

De wimpers zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je look, en twee producten in deze Glossybox zorgen ervoor dat het daarmee wel goed zit. Te beginnen met de wimperkruller van het spotgoedkope, maar prima merk ELF. Slechts 1 euro is de verkoopprijs, maar krullen kan deze handige tool als de beste! Zijn je wimpers eenmaal goed gevormd, dan is het tijd voor mascara. Glossybox verwent je deze maand met de Perfection Volume Mascara van Rituals (verkoopprijs: 15,50 euro). Deze mascara is verrijkt met pure vermalen edelstenen, en maakt je wimpers mooi zwart, vol en flexibel, dus geen kans op mascara die zich in de loop van de avond in korreltjesvorm naar je wangen begeeft.

Het laatste product, een mini verpakking Ginvera Green Tea Exfoliating Marvel Gel, zorgt ervoor dat je aan het einde van je avond uit weer met een fris gereinigde huid naar bed kunt. Ook niet onbelangrijk, als je er de day after ook weer een beetje toonbaar uit wilt zien!

Een goed gevulde en praktische box deze maand, waarbij alle producten prima binnen het thema passen. Ginvera was een voor ons nog onbekend merk, en ook Anatomicals en ELF bijvoorbeeld zullen bij velen nog niet in de badkamer staan. Leuk om daar op deze manier kennis mee te maken! Je bestelt deze Glossybox t/m 23 oktober via www.glossybox.nl, wees er snel bij!