Beauty Getest

De Glossybox van november

Hoera, Glossybox bestaat 1 jaar, en viert dat met een speciale Anniversary box. Wij pakten hem vol spanning uit, kijk je mee?

Wie jarig is trakeert, en Glossybox doet dat met een extra product. Bovenop de normale inhoud vind je in de box van deze maand een Farewell The Scarlet Pimplehell Deep Cleaning Mud Mask van Anatomicals. Een ‘moddermasker’ speciaal bedoeld om je huid eens goed diep te reinigen.

Naast deze extra vind je in de Glossybox ook dit keer weer 5 producten, die per persoon iets kunnen verschillen. Die van ons was goed gevuld, letterlijk en figuurlijk, met o.a. de grote tube handcrème van Sabon. Een prachtige ouderwetse tube die niet alleen fijn is in gebruik, maar ook nog eens prachtig om naar te kijken. Vanwege de verkoopprijs (11,95 euro) van deze handcrème heb je direct vrijwel de gehele verkoopprijs van de Glossybox (14,95 euro, incl. verzendkosten) eruit!

Maar ook de overige producten mogen er zijn. De miniverpakking Aquasource Nuit van Biotherm is bijvoorbeeld heerlijk om eens uit te proberen, of te bewaren voor wanneer je op reis gaat en geen grote verpakkingen mee wilt nemen. Een goede nachtcrème, die je huid niet vet maakt maar wel van de broodnodige hydratatie voorziet.

Met het potje Pure Glam Pigment van Zoeva kun je lekker experimenteren. Deze minerale oogschaduw in poedervorm is zeer kleurecht, de tint Aqua Light die wij ontvingen is door zijn mooie schittering perfect om stralend de feestmaand door te komen. Tijdens een avondje uit je lippen even bijwerken doe je heel gemakkelijk met de schattige mini-verpakking Hydrafull Gloss van Anastasia Beverly Hills, een leuke manier om kennis te maken met dit exclusieve merk. Het laatste product tenslotte is een mooie zwarte liquid eyeliner van Fashion Make-Up. Onmisbaar deze winter!

Lifestylelog feliciteert Glossybox van harte met haar eerste verjaardag, en hoopt dat er nog vele mooie jaren zullen volgen, waarin we weer kennis kunnen maken met tal van bijzondere producten! Wil jij ook iedere maand een Glossybox ontvangen? Je kunt een box bestellen of een abonnement nemen op www.glossybox.nl.