Beauty

De Glossybox van november

Glossybox is iedere maand opnieuw een leuke gelegenheid om kennis te maken met verschillende beautyproducten. Dit is de selectie voor november!

We ontvangen en bekijken de Glossybox nu al weer een aardige tijd, en dat heeft ons doen nadenken wat we nu eigenlijk de leukste inhoud vinden. Naast mooie miniaturen van dure merken zijn dat overduidelijk producten van merken die we nog niet kenden. Zo leuk om op deze manier nieuwe dingen te ontdekken, producten die soms zelfs tot favorieten uitgroeien.

Met de november box kan iedereen die er net zo over denkt als wij zijn hart ophalen. Hier zitten weer heel wat relatief onbekende producten tussen. De inhoud verschilt per box, er zitten ongeveer 5 producten per keer in, dus je ontvangt niet alle producten die we noemen. Waar we zelf erg blij mee waren was de Balance Me Shine on Tinted Lip Salve, een subtiel getinte lipgloss vol voeding voor je lippen. Blijft mooi lang zitten, en geeft een prachtige glans. Leuk product van een merk dat we nog niet kenden!

Ook de Skinny Liquid Eyeliner van Eyeko was een heuse ontdekking. Een eyeliner in stiftvorm, met een perfect spitse punt. Dat geeft een mooi resultaat! De kleine potjes Dagcrème en Nachtcrème van Pure Elements zijn fijn om te bewaren voor een weekendje weg. Wat ruiken deze crèmes trouwens heerlijk!

De overige merken in deze Glossybox editie zijn wat bekender. Avène, Benefit, ONYX, AHAVA, Toni & Guy en NAOBAY (al is deze laatste, waarvan je een peeling in de box aan kunt treffen waarschijnlijk nog wat onbekender) leverden producten af voor de november box. Hartstikke leuk weer, zeker de inbreng van Toni & Guy (een mini flesje Glamour Hair Spray) is hartstikke handig met het oog op de naderende feestdagen!

De novemberbox is nog tot 30 november te bestellen via www.glossybox.nl, waar je ook alle informatie vindt over het afsluiten van een abonnement, zodat je de box iedere maand ontvangt.