Beauty

De Glossybox van mei

Glossybox heeft wereldwijd al meer dan 200.000 abonnees, die iedere maand weer uitkijken naar hun nieuwe box met inhoud. Wij verklappen wat er deze maand in zit!

In mei is de Glossybox gevuld met allerlei verschillende producten die één ding gemeen hebben: je kunt ze prima gebruiken als (wij herhalen: ALS) de zomer aanbreekt. De box kan persoon iets verschillen, maar die van ons was weer zeer de moeite waard.

Ons absolute lievelingsproduct is de Lip Blush van Jelly Pong Pong, een ‘potlood’ dat je lippen vrolijk kleurt, terwijl het effect voelt alsof je een lipbalm gebruikt hebt. Leuk om zo’n product met een verkoopprijs van 14 euro in de box aan te treffen! Nog een fullsize product komt van Anatomicals, hun ‘You Need A Blooming Shower!’ body cleanser ruikt heerlijk naar roosjes, genieten!

Alsof het nog niet genoeg is, voegde ook Golden Rose een fullsize product toe, in de vorm van een kleurrijke Fashion Color Naillaquer. Leuk, de nagellak van Golden Rose is lekker goedkoop (2,95 euro), en toch van prima kwaliteit.

Natuurlijk vind je ook weer wat mini-verpakkingen in de Glossybox aan, handig nu de zomervakantie dichterbij komt. Dit keer gaat het om de (onmisbaar op vakantie!) Droogshampoo Verrassend Volume van Andrélon, en de Dermud Nourishing Body Cream van Ahava. Deze is heel fijn voor de droge huid, en komt in de zomer dus zeker van pas.

Ook iedere maand een Glossybox ontvangen? Abonneren kan op www.glossybox.nl, waar tot het eind van deze maand ook de mei-box nog te bestellen is.