Beauty Getest

De Glossybox van februari

De maandelijkse Glossybox heeft dit keer een wetenschappelijk tintje. Wij doken in de box vol vernuftige producten, kijk je mee?

Producten waar de wetenschap een aardig handje in heeft gehad, daar draait de Glossybox deze maand om. En dat zorgt voor een heel bijzondere samenstelling. De boxen kunnen onderling iets verschillen qua producten, dit is wat wij dit keer aantroffen.

Behoorlijk opvallend zijn de Sensational Eyes Anti-Wrinkle Eye Pads van Babor (12,00 euro per sachet), een sterk werkend product dat de huid rondom je ogen verfrist en rimpels tegen gaat. Een echte oppepper om zo nu en dan eens te gebruiken.

Biodermal doet continue onderzoek naar huidverzorging, de mini-tube Biomains handcrème is dan ook super verzorgend en effectief. Handverzorging volgens de laatste technologische trends! Het Silver Powder van Mario Badescu zagen wij nog niet eerder. Dit poeder gebruik je 1 of 2 keer per week met behulp van een vochtig watje op onzuivere delen van je huid. Na jarenlange tests in laboratoria is dit product volgens Mario Badescu dé oplossing voor de onzuivere huid. Leuk om zo’n bijzonder en vrij onbekend product via Glossybox te ontdekken!

De maskers van Dr. van der Hoog schaar je misschien niet in het rijtje ’technologisch innovatief’, maar het masker met tubekwast in deze box is dat zeker wel. Want hoe handig is het om een masker direct via een in de tube geintegreerde kwast aan te kunnen brengen? Scheelt heel wat vieze vingers!

Het laatste product in de Glossybox van deze maand is de Air flow lotus effect nagellak van Bell, ook al zo’n merk dat we nog niet goed kenden. Deze nagellak lijkt op iedere andere nagellak, maar heeft als belangrijk voordeel dat het lucht doorlaat, en daarmee je nagels laat ‘ademen’. Of het daarmee daadwerkelijk beter is dan andere nagellakjes, we durven het niet te zeggen. Maar een technologisch leuk snufje is het zeker!

Wil jij ook iedere maand een Glossybox uitpakken? Bestellen kan via www.glossybox.nl.